ESEMENYEK

GYEREKRENDEZVÉNYEK

Kalandparkunk egyben a mese, a játék, a móka és kacagás birodalma a gyerekek számára. A kicsiknek szervezett partijaink és rendezvényeink rendkívül népszerűek, hiszen övék ilyenkor a park játszótere, ahol kipróbálhatják az összes nekik szóló izgalmas tevékenységet. És ha mindez nem lenne elég, lehetőség van képzett animátorokat hívni, akik köztudottan soha ne fogynak ki a játékötletekből. Egy ilyen nap után szülő legyen a talpán, aki könnyen rá tudja venni gyerekét a hazamenésre! 🙂

Foglalásért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével:

SZORAKOZAS

VARÁZSLATOS TERMÉSZET

A Lolo Park egy kalandos mesei mulatság, a gyerekek varázslatos földje, így ideális az egészen pici látogatóink szórakoztatására. Parkunk játszótere pár órára az ő varázslatos földjük lesz, ahol ügyességi tevékenységeken, játékokon vehetnek részt. Igény szerint animátor is hozható, hiszen minden olyasmire nyitottak vagyunk, amivel a legkisebb vendégeinknek örömet szerezhetünk. Így lesz kint a természet közepén, a város zajától távol, egy maradandó emlék ez gyereknek, szülőnek egyaránt.

Testreszabott szolgáltatásainkban a csoportlétszám és az igények figyelembe vétele után a lehető legjobb élménycsomagot állítjuk össze minden kedves kalandra vágyó vendégünknek!

SZORAKOZAS

GYEREKEK SZÁMÁRA

  • széles körű tevékenységeken való részvétel;
  • a szabadidő aktív eltöltése kint a természetben;
  • a sok mozgás után vendéglőnkben frissítőkkel és finom ételekkel várjuk a kicsiket és nagyokat.

ESEMENYEK

BIZTOSÍTUNK

  • előre feldíszített helyet, de lehetőség van arra is, hogy a vendégek megszemélyesített, egyedi módon dekorálják  a helyszínt;
  • hűtőszekrényt a torta és pezsgő tárolására;
  • üzletet, ahol víz, üdítő, fagylalt és különböző egyéb falatok vásárolhatók.

LOLO PARK PROGRAM

Program: 10:00 – 19:00

A Lolo Park nyújtotta tevékenységek naponta 10:00 és 19:00 óra között állnak látogatóink rendelkezésére. Nem riadva vissza a kissé extrémebb körülménytől sem, eső esetén is nyitva tartunk.

Programjainkra előzetes foglalás szükséges. Javasoljuk kedves vendégeinknek, látogassanak el hozzánk előzetesen, hogy megnézzék és közösen átbeszéljük a választott eseménnyel kapcsolatos részleteket.

ESEMENYEK

FONTOS TUDNIVALÓK

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a magánrendezvények megszervezésére vonatkozó áraink hétfőtől péntekig érvényesek, hétvégén és hivatalos ünnepnapokon más díjszabás lép érvénybe.

Hétköznapokon, hétfőtől péntekig vállalati rendezvényeket szervezünk és személyre szabott csomagot kínálunk a választott tevékenység és a résztvevők számától függően.

Hétvégén és hivatalos munkaszüneti napokon felszerelést nem lehet lefoglalni, és a kedvezményeket sem lehet igényelni.

Jövőre is itt szeretném tartani a szülinapomat!

 Nóra, 8 éves

Apuval és anyuval együtt játszani a legjobb!

 Zalán, 12 éves

KAPCSOLAT

HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI?

cím:

Gyilkos-tó, Hargita megye, Románia

Telefonszám:

0726500514

email cím:

Testere Originale
SUNĂ ACUM!